CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, December 10, 2011

Kalau Twin Ain buat Giveaway,,,prize yg mcm mn korg nk???



Twin Ana: 
Si Kembar skang nie tgh "giler" nk wat giveaway...weeee (~'-')~

Sweettwinz's Fan: 
yeayyyy!!!!....suka2 ada org nk kasi barang free =)...tp nape korg suka kasi barang free? dh la selalu close order...pas 2 skang nie dh xnk amek order lansung...huh

Twin Ana:
TT_TT ...jgn la marah...='(

Suara latar:
ahhh...nk touching2 plak dia...kalo xnk amek order xyah wat biz la weyh...sket2 tolak order...sket2 tolak order...tolak rezeki btol... (dgn nada yg agak marah)

"oit! nk marah2 plak...lantak aku la nk touching ke...nk close order ke...apa ke...", kata Twin Ana di dalam hati (ber'monolog dalaman' lah plak minah nie)


Twin Ana: 
jgn lah salah paham ea...meh nk citer sket kisah hidup kitorg berdua dlm dunia craft nie...x pjg mana pon citer nyer, saje jek kasi ayat dramatik...hehe...citer nyer cm ni, kitorg nie bukan nyer fulltime crafter...wat craft pon sbb minat + hobi...kerja sebenar Twin Ana ialah pegawai penyelidik di UTM JB & Twin Ain bekerja sebagai pembantu farmasi di Kota Tinggi, Johor...kitorg baru setahun jagung dalam alam pekerjaan nie...masa kerja 8am - 5pm...so, malam jek time untuk kitorg wat craft...awal2 dulu jek rajin menjahit....skang nie kalo ada mood + ada idea jek baru pgg jarum...sgt2 malas dh skang...kerja opis plak makin bnyk...

Sweettwinz's Fan:
ooo...yeke.........

Twin Ana:
sbb tu la kitorg slalu close order & akhir nyer trus x amek order...Twin Ain mmg nekad x nk amek order tp Twin Ana kadang2 amek jek order...yelah kn, Twin Ain selalu wat Plushie yg susah2...Twin Ana wat key-chain simple2 jek...huhu...='(

Suara latar:
hok oloh minah nie...touching lagi...woit! kalo nk touching g tempat lain la weyh... 

Twin Ana:
eh 'suara latar' nie...kalo x suka ayat aku x yah baca la weyh...aku bukan nk touching2 pon...nk luah perasaan jek...2 pon xleh ke...sdey tau...wuwuuwuw....k, berbalik pada kisah td, kesimpulan nyer kitorg xnk amek order sbb takut xleh nk berikan sepenuh perhatian kepada pembikinan craft2 yg kitorg wat...bak kata pepatah "biar lambat asal selamat" (wah terrer aku...hehe)...maksud nyer di sini biar kuantiti nyer sikit asalkan kualiti nyer terjamin...(giler seyh aku nyer ayat...penulisan aku time UPSR dulu A tau...best plak rasa puji diri sendiri...^_^)...mcm tu lah citer nyer...

Sweettwinz's Fan:
ermmmm....ermmmm....????

Twin Ana: 
ada apa2 yg x paham ke? kalau x paham saya bleh citer smula...


Sweettwinz's Fan:
dah abes ke citer nyer?


Twin Ana:
dh abes dh...sket jek citer nyer...x 'panjang' mn pon kn...kn...kn...k la, bye bye...jumpa kat next entry ye...^_~


Sweettwinz's Fan:
abes 2, apa jadi ngan tajuk entry nie? 


Suara latar:
syok sendiri weyh minah nie tulis blog...saje jek la 2 letak tajuk entry cam 2...nk soh org baca...huh

Twin Ana: 
alamak...malu nyer...ter'over' plak...hehe...maaf ye...ok2...merujuk kepada tajuk entry di atas, lps Twin Ana abes wat Simple GA (click kalo nk join...sempat lagi nie), Twin Ain nk wat GA dia plak...1st GA dulu kitorg share...2nd GA Twin Ana nyer (simple jek...hadiah key-chain nama...huhu)...3rd GA nie turn Twin Ain plak wat GA...so, di sbb kan Twin Ain malas + x tau nk decide hadiah utk GA dia nie, dia pon nk tny la pendapat dari Sweettwinz's Fans sekalian...antara pilihan2 hadiah yg korang boleh vote ialah:



1) Handmade felt cake box 




2) K-pop plushie




3) Baby plushie






4) Assorted key-chains






5) Self pluchie



amacam? gempak x? so, boleh la berikan vote anda di page fb Sweettwinz "Kalau Twin Ain buat Giveaway,,,prize yg mcm mn korg nk???" ...

Sweettwinz's Fan: 
 wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh............


Twin Ana:
GA nie x decide lagi tarikh nyer...baru nk pilih hadiah jek...so, selalu2 la update perkembangan Sweettwinz ye...^_^ akhir kata dari Twin Ana, good luck...^_^ bye bye... <3


p/s: gambar di atas adalah gambar hiasan shj sbb semua dh sold out...hadiah nyer nnt sudah semesti nyer yg fresh2...pre-order bak kata org...hehe...dan saya juga nk mintak maaf kalau2 ayat2 di atas mempunyai unsur2 bangga diri ataupun yg seumpama dgn nyer...gurau2 jek utk hilang kn stress....PEACE NO WAR...I LOVE CRAFT...>.<

3 comments:

Alyia Farzana

self and k-pop plushie ^^

Tie

Hana kerja kat kota tinggi? Parents kak tie menetap di sana, kak tie balik 2-3 kali setahun.

Hana kerja kat farmasi swasta atau ka spital kerajaan? Kalau kat spital kerajaan mungkin mak dan jiran mak (dia kerja kat spital, selalu tolong ambilkan ubat mak), kenal kot... :)

Sorrylah, komen ni lari ke laut.. cuma curious jer, sebab Kak tie ni asal Johorean.. tercampak kat Ganu ni dah lebih 10 tahun.

Hana SweetTwinz

Hana keje kt UTM Jb...Ain yg keje pembantu farmasi kt felda lok heng kota tinggi...kitorg asal Endau, Mersing...akak johor asal mn?

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...